Szeged_jovoje_v2

Kedves Szegediek!

Városunk elmúlt éveit a békés fejlődés jellemezte. Az egész országban hozzánk érkezett a legtöbb uniós támogatás a vidéki városok közül: csaknem 300 milliárd forintot költöttünk fejlesztésre az elmúlt években. Kiváló eredményeinket leginkább annak köszönhetjük, hogy közösségünk egyedülállóan összetartó, és a szegediek többsége pártállástól függetlenül a város sikeréért dolgozik. Mi nem hagyjuk, hogy megosszanak minket. Nem hagyjuk, hogy hazugságokkal és nemtelen támadásokkal éket verjenek közénk. Nem hagyjuk, és nem tűrjük, hogy lejárassák szeretett városunkat, Szegedet!

A páratlan fejlődésnek köszönhetően Szeged mára egyértelműen a régió kulturális, tudományos és gazdasági központjává vált. A Szegedi Tudományegyetem több szakirányban is hazánk legjobb intézménye, a magasan képzett szegedi szakemberek pedig több piacvezető világvállalat informatikai és szolgáltatói hátterét biztosítják. Szeged jelenét és jövőjét is a tudásra és a teljesítményre építjük.
Az ELI Lézerkutató Központ felépítésével és elindításával sikerült kivívnunk a világ tudományos elitjének az elismerését. A következő ciklusban olyan tudományos, kutató, fejlesztési és ipari parkot építünk az ELI mellé, amely hosszú évtizedekre garantálja városunk további gyarapodását.
Számunkra minden szegedi ember egyaránt fontos, ezért felelősséget vállalunk azokért is, akik segítségre és támogatásra szorulnak.
Szeged a szolidaritás városa. Büszke vagyok rá, hogy az Önök segítségével 600 millió forintos szociális alapot hozhattunk létre, és olyan lakásprogramot indítottunk, amelynek köszönhetően közösségünk rászoruló családjai is kényelmes és biztonságos otthonhoz juthatnak.
Átfogó orvosi rendelőfelújítási programot hirdettünk, felújítottuk és modernizáltuk bölcsődéinket, óvodáinkat és általános iskoláinkat. Az értelmetlen és felesleges luxusberuházások helyett sorra megújítottuk lakótelepeinket. Nekikezdtünk az új, fedett uszoda építésének is az Etelka soron. Arra szeretném kérni Önöket, segítsenek nevet találni az új uszodának! Javaslatukat ennek a kérdőívnek a végén tehetik meg.
Hálás vagyok a támogatásukért, és köszönöm, hogy segítenek megvédeni közösen elért eredményeinket! Ahogy eddig is, úgy a jövőben is számítok véleményükre és ötleteikre. Kérem, osszák meg velem gondolataikat a város jövőjével kapcsolatban!
Ha idejük engedi, válaszolják meg kérdéseinket és küldjék vissza az online kérdőívet! Építsük tovább együtt Szegedet!

Köszönettel és üdvözlettel:

Dr_Botka_Laszlo_szigno

Döntsük el együtt, mely beruházás fontos szeged számára az elkövetkező 7 évben!
Állítson fel fontossági sorrendet: (1. A legfontosabb, 11. A legkevésbé fontos)
Kérjük, hogy egy számot csak egyszer használjon a prioritások megadásánál.

Személyes adatok

A kérdőív beküldésével (és a checkbox bejelölésével) kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam, s az abban szereplő feltételek alapján a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok.
A kérdőív beküldésével (és a checkbox bejelölésével) egyúttal kifejezetten hozzájárulok ahhoz is, hogy az Adatkezelő az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint - a megadott elérhetőségi adataim alapján - postai, illetve elektronikus úton részemre időszakonként hírlevelet küldjön.