Közgyűlés (2019. április 26.)

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2019. április 26. napján (péntek) 9.00 órai kezdettel tartotta soron következő ülését a Városháza Dísztermében.

Az ülésen – egyebek mellett – elhangzottak a egyes közrendvédelmi és közbiztonsági feladatokat ellátó szervezetek beszámolói (Szegedi Rendőrkapitányság, Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság) valamint többek között szó volt az Önkormányzat 2018. évi zárszámadásáról, a 100 %-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok 2018. évi beszámolóiról,  a 100 %-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok 2019. évi üzleti terveiről, a Heller Ödön Művelődési Ház igazgatói beosztásának betöltésére kiírt pályázati felhívás elfogadásáról illetve megválasztásra kerültek a bírósági ülnökök és a szavazatszámláló bizottságok póttagjai is.

A közgyűlés nyilvánossága

Az eddig megszokott rendben továbbra is nyilvános a közgyűlés. A törvényi előírás és a karzat befogadóképességének korlátai miatt azonban az ülések látogatásához is regisztráció szükséges. Regisztrálni a közgyűlés hetében hétfő reggel 8 órától csütörtök délig lehet a jegyzői iroda munkatársainál a 62/564-480-as telefonszámon. Emellett a közgyűlésekről a Szeged TV minden alkalommal élő közvetítést ad, amelynek felvételét megismétlik.

A közgyűlés napirendi pontjai ide kattintva érhetőek el.

A közgyűlés 2019. április 26-ai ülésének nyílt előterjesztései