Július 16, kedd,
Valter, Irma

Szeged Megyei Jogú Város hivatalos weboldala

July 16, kedd,
Valter, Irma
0 °C
0 °C / 0 °C
Szeged segít - beiskolázási támogatás

Szeged segít - beiskolázási támogatás

2024.05.21.

Tisztelt Szegedi Szülő!


Számunkra nincs fontosabb gyermekeink biztonságánál és fejlődésénél. Az a célunk, hogy minden gyermek sikeres tanulmányokat folytathasson Szegeden, az iskolás évek boldogan teljenek városunkban. Az elmúlt években rekord léptékű infláció sújtotta a magyar gazdaságot, amely minden szegedi családnak komoly tehertételt jelent. Ezért is vezettük be Szegeden a tanévkezdési támogatást öt évvel ezelőtt.
Örömmel jelentem, hogy ez alatt az öt esztendő alatt a város összefogásával sikerült megdupláznunk az iskolakezdéshez nyújtott segítséget.

Idén immár 20 ezer forinttal támogatjuk minden szegedi általános iskolás gyermek tanévkezdését, ahol a család egy főre jutó havi jövedelme nem haladja meg a nettó 390 ezer forintot.

Kérem, hogy a beiskolázási támogatás iránti kérelmet szeptember 15-ig nyújtsa be online vagy papíron! Ha van ügyfélkapus regisztrációja, a  www.szegedvaros.hu oldalon a „beiskolázási támogatás” elnevezésű elektronikus űrlapot kell kitölteni és beadni. Ha papír alapon szeretné igényét benyújtani, a letölthető dokumentumot töltse ki és postai úton, vagy személyesen juttassa el Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humán Közszolgáltatási Iroda ügyfélszolgálatára (Szeged, Széchenyi tér 11.)

Sok sikert, örömöt, jó egészséget kívánok gyermekének és családjának!

Üdvözlettel:
Botka László
Szeged polgármestere