Egyesületek

NOVETEX MATRAC Biomanufaktúra Kft.


Cégünk, a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra 1995 óta gyárt matracokat és alváskiegészítőket természetes alapanyagokból. Az elmúlt évek során több, mint 300.000 biomatracot készítettünk kézi munkával, egyedi megrendelésre.
 

 

Vásárlóink elégedettségét jelzi, hogy sokukkal újra találkozunk, amikor cégünket bízzák meg családtagjaik, barátaik matracainak és egyéb kiegészítőinek elkészítésével.

Bemutatótermeinkben – jelenleg Budapest 5 pontján, valamint Törökbálinton, Szegeden és Veszprémben – munkatársaink meleg, családias légkörben, körültekintően, szakmailag felkészülten – és több ezer matrac és kiegészítő egyedi gyártásának tapasztalatával – segítik döntéseiket, megrendeléseiket.

Cégünk 2005 óta nagysikerű import tevékenységet folytat, melynek eredményeként a legkiválóbb alapanyagokat és újdonságokat jutattjuk el vásárlóinknak. Ezek között az alapanyagok között megtalálható a különböző töltőanyagok, huzat anyagok.

Vásárlóink széles választékot találnak tömörfa ágykeretből, farugós ágyrácsokból, lécbetétekből, ágytakarókból, valamint különböző gyapjúágyneműkből – a merinótól a lámáig, valamint természetes alapanyagokból készült egyedi lakberendezési dísztárgyakból.Tanácsadásunk kiterjed a meglévő ágyak felújítására, átalakítására is.

Termékeink minőségét és hosszú élettartamát a gyártásnál felhasznált alapanyagok rendszeres vizsgálata és minőségellenőrzése garantálja.

Cégünk 2005-ben megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 minősítést.

 

A cég vezetése és minden munkatársa különös gonddal ügyel a saját és vásárlói környezetvédelmére!

 

Köszönjük, hogy vásárlásával részt vesz munkánkban, melyet az Ön és családja egészségének megőrzéséért és mindannyiunk környezetének védelméért teszünk cégünk valamennyi munkatársával együtt!

Tisztelettel várjuk kérdéseiket, észrevételeiket, megrendeléseiket, és természetesen Önt is személyesen, mintatermeinkben!