Egyesületek

DARE Dél-alföldi Regionális Egészségvédelmi Egyesület


A DARE Egyesület 2006-ban alakult, szociológusokból, pszichológusokból, orvosokból, leendő szociálpedagógusokból és jogászokból. Az egyesület tagjai képességeiket arra fordítják, hogy vigyázzanak a legfontosabb értékre, az egészségre, átadják tudásukat a jövő nemzedéknek, felhívva a figyelmet az egészséges életmódra és az élet fontosságára.

Az Egyesület célja, a gyermekek és fiatalok komplex egészségfejlesztése, gyermekvédelem, prevenció, drogprevenció a jövő generáció tudatos egészségmagatartásának, tudatos merészségének kialakítása. Az Egyesület további célja az egészségfejlesztéshez kapcsolódó erkölcsi nevelés, képességfejlesztés, demokráciára nevelés, és ifjúsági tanácsadás. Ezért olyan kiemelten egészségvédelmi interdiszciplináris szemléletű hazai és nemzetközi projektekben, tudományos kutatásokban, gyakorlati képzéseken kívánunk részt venni, ahol elsősorban a gyermek és ifjúság korosztály egészségtudatos életmódjának kialakítása a cél.

Amennyiben többet szeretne tudni a DARE Egyesületről, kérdéseire készségesen válaszolunk a megadott elérhetőségek bármelyikén.