Alakuló közgyűlés (2019. október 25.)

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2019. október 25. napján (péntek) 15.00 órai kezdettel tartotta alakuló ülését a Városháza Dísztermében.

Az ülésen – egyebek mellett – szó volt az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának felülvizsgálatáról, az alpolgármesterek és a Közgyűlés tanácsnokainak és állandó bizottságainak megválasztására is sor került, továbbá a 2019. szeptember 9-ei viharkár miatti vis maior támogatás iránti pályázatról tárgyaltak a képviselők valamint a képviselők tiszteletdíjáról és költségtérítéséről szóló 18/2014. (X.29.) önkormányzati rendelet módosításáról döntöttek.

A közgyűlés nyilvánossága

Az eddig megszokott rendben továbbra is nyilvános a közgyűlés. A törvényi előírás és a karzat befogadóképességének korlátai miatt azonban az ülések látogatásához is regisztráció szükséges. Regisztrálni a közgyűlés hetében hétfő reggel 8 órától csütörtök délig lehet a jegyzői iroda munkatársainál a 62/564-480-as telefonszámon. Emellett a közgyűlésekről a Szeged TV minden alkalommal élő közvetítést ad, amelynek felvételét megismétlik.

A közgyűlés napirendi pontja ide kattintva érhető el.